Våra tjänster

Kolfiberförstärkning

Vill man ytbehandla något passar blästring bra som förbehandling. Detta eftersom strukturen som skapas på ytan gör att medlet sedan fäster bättre. Det ger en ökad kvalité på ytbehandlingen, som också kommer att hålla längre än om man inte förbehandlat ytan eller handslipat den.

Balkong- och loftgångsrenovering

Balkonger är en utsatt del av ett hus och behöver underhållas för att hålla så länge som möjligt. Vi har mer än 25 års branscherfarenhet när det gäller alla typer av betongrenovering med huvudsaklig inriktning på bland annat balkongarbeten.

Parkeringshus

Det finns många parkeringshus som är byggda under 1960- och 1970-talen, är i dag i behov av en mer eller mindre omfattande renovering.

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Kontakt oss

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida