Om oss

Totalentreprenad av betongprojekt

Simtuna Bygg & Betong Teknik utför totalentreprenad när det gäller alla typer av betongprojekt över hela Stockholmsområdet med omnejd. Vi är specialiserade på betongrenovering med huvudsaklig inriktning på balkongarbeten och loftgångsarbeten samt renovering av parkeringshus.

Bland våra beställare finns såväl allmännyttan som privata hyresvärdar, förvaltningsbolag och bostadsrättsföreningen i framför allt Stockholm och Mälardalen.

För oss är kvalitet inte bara produktkvalitet, det vill säga att produkterna är stabila, uppfyller gällande normer och regler. Det handlar också om samarbetet med kunden under hela byggprocessen.

Lång erfarenhet av betongbranschen

Under våra år i branschen har vi byggt upp en bred kompetens inom vårt område och ett stort kontaktnät med olika leverantörer och underentreprenörer. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenader när det gäller balkongarbeten, fasadarbeten och takarbeten. Vi har över 25 års branscherfarenhet och våra kunder är våra bästa säljare. Ett gott rykte är ingenting man sprider själv. Det kommer från nöjda kunder och sprids av dem. Om och när våra kunder berömmer oss för kvalitet, pratar om oss som byggare som håller löften, tider och offerter, byggare som är kompetenta över hela registret, som efterlever myndighets- och försäkringskrav, som är ärliga och lätta att ha att göra med och då förvandlas klyschorna i ett nafs till en lång referenslista.

En fungerande entreprenadorganisation är förutsättningen för ett bra slutresultat. Här har vi stor nytta av vår kunskap och erfarenhet.

Simtuna har cirka 15 anställda och omsätter ca 30 miljoner kronor. Kontoret ligger i Bro utanför Stockholm.

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida